Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2011/04/25

L'Agrícol arriba a acords amb diverses entitats de la vila per tal de potenciar mútuament les activitats de cadascuna d'elles

El Centre Artístic del Penedès, l'Agrícol, ha signat darrerament convenis de col·laboració amb l'Escola d'Art Arsenal, l'Acadèmia Tastavins, la Jove Cambra Internacional de Vilafranca i el Club Apicius.
El president de l'Agrícol, Joan Cuscó, comentava que sovint les entitats treballen en terrenys que podrien ser complementaris. El que es busca amb aquests convenis és poder sumar sinèrgies, aprofitar espais i al mateix temps oferir la possibilitat de compartir activitats.

Cuscó remarcava que gràcies a aquests convenis realitzaran activitats lligades al món de la gastronomia, la viticultura i les arts.

Totes les entitats que han participat en aquesta signatura han reconegut que cal treballar en xarxa i establir complicitats; i des de l'Agrícol volen mantenir viu l'esperit dels orígens de l'entitat a finals del segle XIX, mantenint-se oberts i amb capacitat per assumir activitats d'altres entitats.La signatura dels convenis de col·laboració es va fer a la seu de l'Agrícol.

Font: PTV