Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2015/11/02

Presentació de: Perennia. Poesia epigràfica llatina

En el marc de la festivitat de Tots Sants..., la Secció literària de L'Agrícol i el col·lectiu Docents Jubilats de l’Alt Penedès han organitzat la presentació del llibre "Perennia, poesia epigràfica llatina", de Mònica Miró Vinaixa, publicat a Godall Edicions. L’acte es farà el proper dimarts, 3 de novembre, a les 20 h, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol (Passatge Alcover, 2, de Vilafranca). Prèviament, el col·lectiu Docents Jubilats de l’Alt Penedès ha organitzat una visita guiada al Cementiri de Vilafranca, a les 18.30 h.
En la presentació que tindrà lloc a L'Agrícol, Joan Cuscó, filòsof, farà una síntesi de l'actitud occidental davant la mort al llarg de la història. A continuació, Jordi Mañà, professor jubilat, presentarà Matilde Martínez, editora de Godall Edicions, i Mònica Miró, autora del llibre, que parlarà d'aquesta obra. Per acabar, Godall Edicions obsequiarà el públic amb vi del Montsant.
Així que, si voleu, ens veiem demà a les 18.30 h al bellíssim cementiri de Vilafranca (que es troba al C/ de Guardiola, núm. 1) i, després, anem a L'Agrícol, on tindrà lloc la presentació pròpiament dita, de 20 h a 22 h aproximadament.