Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2017/01/09

PARLEM DE MOZART!

El dissabte, 14 de gener de 2017, a les 7 de la tarda, tindrà lloc una nova sessió del cicle d'audicions comentades: «A l'Agrícol parlem de Música». 
En aquesta ocasió serà David Hernàndez, l'actual director de la Polifònica de Vilafranca qui ens parlarà de la Missa en Do M que aquesta coral, juntament amb l'Orquestra de Cambra del Penedès, interpretarà a l'Auditori Municipal de Vilafranca l'endemà, dia 15 de gener. El concert inclourà la interpretació de la Simfonia Júpiter, també de W.A.Mozart.
David Hernàndez i Urpí és diplomat en Magisteri en l'especialitat de Mestre d’Educació Musical per la Universitat de Barcelona i el 2004 es llicencia en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, desenvolupa la seva tasca professional en l’àmbit de la docència.
Ha estat director de la Coral Sant Sadurní, de Sant Sadurní d’Anoia, entre els anys 1999 i 2001. Així mateix, ha treballat del 2000 al 2003 a l’Escolania de Montserrat com a sotsdirector del cor, amb Joaquim Piqué com a director. En aquest temps ha treballat amb solistes, orquestres i directors de prestigi com Pierre Cao, Manel Valdivieso, Josep Pons, l'Orquesta Ciudad de Granada, amb la qual van interpretar obres de Mendelssohn i l'any 2003 ha col·laborat en la producció del Gran Teatre del Liceu per a l'òpera de Piotr Í. Txaikovski La dama de piques (Pikovaia dama), dirigida per Kirill Petrenko.
És membre fundador de la Capella de Música de Montserrat, i n’ha estat director entre els anys 2009 i 2012, amb la qual ha enregistrat diversos CD (P. N. Casanovas, P. M. López, etc.) i juntament amb l'Escolania ha fet gires per Europa (Alemanya, Bèlgica, Holanda, Hongria, França…) i ha participat en el diferents Festivals, nacionals i internacional. Des del 2002 ha estat codirector de la Polifònica de Vilafranca, de la qual n’assumeix la direcció el 2011, i amb la qual ha participat en diversos enregistraments per la televisió i en festivals internacionals. El 2009 dirigeix el Messies de Händel, interpretat juntament amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i amb solistes de renom.
L'assistència és gratuïta i en finalitzar la sessió s’oferirà una copa de cava a tots els assistents, que podran gaudir de les promocions de 2X1 per assistir al concert del diumenge 15 de gener a l'Auditori Municipal de Vilafranca.
L'assistència és gratuïta i en finalitzar la sessió s’oferirà una copa de cava a tots els assistents, que podran gaudir de les promocions de 2X1 per assistir al concert del diumenge 15 de gener a l'Auditori Municipal de Vilafranca.