Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2021/05/10

Miquel Florido va presentar Et recordaré a l'Agrícol

La primera novel·la del quintinenc resident a Vilafranca, va ser presentada a la sala Kirchner de l'Agrícol, el passat dimarts 20 d'abril, entre els actes de la setmana de Sant Jordi 2021.


 La presentació va comptar amb els propis membres de la secció literària, que varen comentar i exposar les virtuts del llibre des de diferents punts de vista, analitzant-ne elements i detalls de l'extensa obra de gairebé 700 pàgines. Era el tercer llibre de Florido, després de dos de relats i reflexions.


Et recordaré, és una novel·la distòpica que combina gèneres com la ciència ficció, el misteri, el romanç o la fantasia, i que ens porta, a través de la Lisa, la protagonista, per un periple intens en la descoberta de la veritat sobre la seva vida o la pròpia i immensa ciutat de Crisol, el lloc on es desenvolupen els fets. Pots llegir la sinopsi i els primers capítols en el següent enllaç.

Et deixem la presentació completa al nostre canal de YouTube, no t'oblidis de deixar el m'agrada i subscriure't.

 
 
Tall de Penedès TV: