Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


Fes-te soci!


Per tal de tirar endavant el projecte enogastronòmic i cultural de l'Agrícol necessitem nous socis, als quals també els podrem anar donant més serveis a mesura que adeqüem tots els nostres espais i posem en marxa les diferents propostes.

De moment ja comptem amb els serveis propis de l'entitat, com son la zona wifi, la televisió per satèl·lit i la secció de billars entre d'altres, a més oferim descomptes en serveis externs com son allotjaments de turisme rural al Penedès, descomptes a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, en llibres, roba, vins, material i equipaments per la vostra oficina i també serveis de salut i cura personal i d'altres establiments de Vilafranca.
Descarregueu-vos el la butlleta que trobareu una mica més avall i feu-nos-la arribar, ja sigui per correu electrònic o directament al nostre local social, dins l'horari d'apertura de 3 a 9 del vespre.

Esperem que sigui del vostre interès!


Establiments adherits: