Continuant el cicle dels tallers de cuina, el passat dissabte 4 d'octubre, es va celebrar a la cuina de l'Agrícol el segon taller de cuina temàtica, aquest cop amb una dedicació especial cap a les melmelades, i que va ser impartit pel mateix professor, en Tomàs Mata Gil, que aquest cop en solitari, ens va apropar i descobrir alguns dels seus secrets pel que fa a la confecció d'aquests tipus de dolços.
Els 15 participants, entre socis i no socis de l'Entitat, van poder confeccionar 3 delicioses melmelades, una de figues, l'altra de taronja i una gelea de grosella, de les que, a més d'endurse'n uns potets cap a casa, van poder fer un tast d'aquestes i altres gustos que els va oferir en Tomàs, confeccionats per ell mateix dies abans.
En el decurs del taller, es va emplaçar als assistents a un nou taller que es farà properament i del que ja en sereu informats, que possiblement estigui dedicat a l'elaboració d'altres "delicatessen" com el Foie i del que també se'n va fer un tast com a proposta.
De tot això us en deixem, no pot ser d'altra manera, unes imatges perque en gaudiu.
Els 15 participants, entre socis i no socis de l'Entitat, van poder confeccionar 3 delicioses melmelades, una de figues, l'altra de taronja i una gelea de grosella, de les que, a més d'endurse'n uns potets cap a casa, van poder fer un tast d'aquestes i altres gustos que els va oferir en Tomàs, confeccionats per ell mateix dies abans.
En el decurs del taller, es va emplaçar als assistents a un nou taller que es farà properament i del que ja en sereu informats, que possiblement estigui dedicat a l'elaboració d'altres "delicatessen" com el Foie i del que també se'n va fer un tast com a proposta.
De tot això us en deixem, no pot ser d'altra manera, unes imatges perque en gaudiu.
2 comentaris:
Podeu afegir el vostre blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès i el Garraf.
Salutacions
Gracies per la teva informació company, la veritat és que desconeixiem aquesta pàgina. En breu ens hi afegim, tot sigui per la causa.
Salutacions,
Publica un comentari a l'entrada