Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


2008/10/12

2on Taller de cuina a l'Agrícol

Continuant el cicle dels tallers de cuina, el passat dissabte 4 d'octubre, es va celebrar a la cuina de l'Agrícol el segon taller de cuina temàtica, aquest cop amb una dedicació especial cap a les melmelades, i que va ser impartit pel mateix professor, en Tomàs Mata Gil, que aquest cop en solitari, ens va apropar i descobrir alguns dels seus secrets pel que fa a la confecció d'aquests tipus de dolços.

Els 15 participants, entre socis i no socis de l'Entitat, van poder confeccionar 3 delicioses melmelades, una de figues, l'altra de taronja i una gelea de grosella, de les que, a més d'endurse'n uns potets cap a casa, van poder fer un tast d'aquestes i altres gustos que els va oferir en Tomàs, confeccionats per ell mateix dies abans.

En el decurs del taller, es va emplaçar als assistents a un nou taller que es farà properament i del que ja en sereu informats, que possiblement estigui dedicat a l'elaboració d'altres "delicatessen" com el Foie i del que també se'n va fer un tast com a proposta.

De tot això us en deixem, no pot ser d'altra manera, unes imatges perque en gaudiu.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu afegir el vostre blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès i el Garraf.

Salutacions

L'agrícol ha dit...

Gracies per la teva informació company, la veritat és que desconeixiem aquesta pàgina. En breu ens hi afegim, tot sigui per la causa.

Salutacions,

Penedesfera ha dit...

Hola,

Gràcies per afegir-vos a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

Recordeu que al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat