Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


2009/10/01

Vermut FM'09

Un any més, i donat que l'emplaçament de la tronada d'inici de la Festa Major, tornava a ser davant la nostra seu, vam celebrar un nou Vermut social de Festa Major el qual va tornar a ser un èxit d'assistència.

Com a anècdota direm que enguany la policia local i protecció civil, van impedir l'accés al Passatge Alcover a partir de 2/4 i mig de 12, motiu pel qual no va poder accedir tothom qui va voler al Centre fins passat el temps prudencial de seguretat que demanen els pirotècnics. Un cop transcorregut aquest temps, els socis que no van poder presenciar la tronada des dels finestrals del Centre, si que van poder veure passar la cercavila d'inici del 29, mentre gaudien del vermut social.

Des de la Junta, donem les gràcies a tots els qui ens vau acompanyar, i també volem agraïr a l'Andreu Carreras que molt amablement ens ha fet arribar les seves fotografies.