Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


2018/11/21

La sardana i la cobla

La primera sessió del cicle "Parlem de música" serà una sessió sobre la Cobla i la Sardana a càrrec de Xavier Cassanyes dona inici al cicle “A l’agrícol parlem de música”
Dissabte 24 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc la primera sessió del cicle d’audicions comentades “A l’agrícol parlem de música”. Xavier Cassanyes, reconegut músic i compositor de sardanes ens parlarà d’aquest estil musical sota el títol “La Sardana i l’ànima de la Cobla”.
Cassanyes va néixer a Barcelona en el si d’una família molt musical, el pare era pianista i organista i la mare soprano. Va realitzar els seus estudis al Conservatori Municipal de Música de la ciutat. Des de fa molts anys viu a Capellades i es considera capelladí, formant part des de la seva fundació de la Coral Noves Veus, de la que ha estat director.
Com a compositor, ha escrit unes 40 sardanes, diferents obres simfòniques, per a orquestra de cambra, cor, cantates per a cor infantil, etc. L’any 2017 va ser finalista al concurs “La Sardana de l’Any”.
Ha realitzat diferents programes de divulgació musical a Ràdio Capellades, de la que és assidu col·laborador.
L’assistència a les sessions és gratuïta i finalitzen amb una copa de cava per a tots els assistents.

Cap comentari: