Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2021/12/02

Setmana en contra de la violència de gènere a l'Agrícol



                    Taula rodona “Les bruixes, ahir. La ciència, avui.”

 

El dilluns 22 de novembre de 2021 es va celebrar una taula rodona: “Les bruixes, ahir. La ciència, avui.”, a les 19h, a la Sala Kirchner de l’Agrícol organitzat en motiu de la celebració del 25N. L’acte comptà amb la participació de Teresa Costa-Gramunt, escriptora, Roger Benito, historiador, Mercè Bagaria, escriptora i Erland M. G. Bergsrud, escriptor. Joan Cuscó Clarassó, filòsof, musicòleg i president del Centre Artístic Penedès L’Agrícol, moderà l’acte.

 

Recital “Ungüents i poesia”

 

El divendres 26 de novembre de 2021 varem celebrar aquest acte a l'Agrícol, organitzat per la secció literària, que va comptar amb: Anna Ruiz Mestres, membre de la secció literària que presentà l'acte i a les ponents / escriptores: Mercè Bagaria, Lídia Gázquez, Eva Pèrez Benages, Marta Pérez Sierra, Sandra Roig, Cèlia Sànchez-Mústich, amb l'absència de Bàrbara Scuderi, Anna Godoy a la viola. I tast de vins a càrrec de Mercè Torres Agulló, gentilesa de Caves J. Hill.