Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2012/09/27

Jordi Llavina presenta Poesia per a carnívors de David Madueño


El Centre Artístic Penedès L’Agrícol acollirà la presentació de l’obra poètica Poesia per a carnívors  de David Madueño, el proper dijous 4 d’octubre, a les  19’30h. L’acte anirà a càrrec del polifacètic periodista i escriptor Jordi Llavina i està organitzat per la Secció Literària de L’Agrícol.

David Madueño Sentís (Sabadell, 1976), és llicenciat en filologia catalana i exerceix com a docent i corrector. Com a crític literari, ha col·laborat a les revistes Caràcters, Quadern i Poetari. Amb la seva poesia, ha guanyat els premis Salvador Estrem i Fa (Falset, 2008), Foment Martinenc (Barcelona, 2008) i La Mar de Lletres (Calafell, 2011). Poesia per a carnívors (Bubok, 2012) és el seu segon llibre autopublicat.
Poesia per a carnívors és un llibre breu, autoeditat a la plataforma bubok.es. David Madueño presenta un treball poètic que fa una exploració existencial i vital amb un simbolisme net i comprensible, amb to irònic i un jo poètic. És un llibre intimista que et manté l’atenció fins al final, amb una lectura que és un autèntic plaer per als sentits.

Us passem l'enllaç de la crítica que en va fer un poeta valencià, en Juli Capilla: la críticia diu: