Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


2012/09/18

SOPAR-TERTÚLIA AMB LÓPEZ TENA

La Jove Cambra de Vilafranca del Penedès, dins el programa de Sopars-tertúlia, organitza esdeveniments amb personatges rellevants de la societat catalana, mitjançant un format de grups reduïts i places limitades, per tal d’incentivar la interacció amb el convidat i crear un ambient proper i distès.

En aquest marc, el proper divendres dia 21 de setembre, la JCI Vilafranca del Penedès tindrà l’honor de comptar amb la presència de l’Il•lustre Senyor Alfons López Tena, diputat de Solidaritat Catalana per la In...
dependència al Parlament de Catalunya.

Per aquest motiu, us convidem a assistir a aquest acte, que tindrà lloc al Centre l’Agrícol de Vilafranca del Penedès, situat al Passatge Alcover, 2.

La jornada s’iniciarà a les 21.30 h. amb una recepció amb copa de cava i un breu parlament del convidat. Seguidament, tindrà lloc el Sopar-tertúlia, on els assistents podran conversar de manera més amena i aprofundir en aquells temes o aspectes més rellevants de la política actual catalana.

La participació en aquest Sopar-tertúlia tindrà un preu de 22€ per al públic general. S’aplicarà una reducció per als membres de la JCI; en aquest cas, el preu serà de 18€.

Cal confirmar assistència abans del dijous dia 20 de setembre a través de la següent adreça electrònica: astrid.barque@jcivilafranca.org. En el correu, hi ha de constar el nom i els cognoms dels assistents, un telèfon de contacte i, si escau, de quina Jove Cambra formeu part.

Tot esperant que aquesta informació sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació de la Jove Cambra de Vilafranca del Penedès.