Passatge Alcover, 2 / 08720 Vilafranca del Penedès / Tel. 938 900 815 / agricol@agricol.cat / http://ca-es.facebook.com/agricol.cat / @agricol1876


2013/04/30

Recordatori tertúlia dissabte


El paper de Vinseum i el seu impacte econòmic,
tema de la tertúlia de La Cultural d'aquest dissabte

El director de Vinseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Xavier Fornos, i la paisatgista Soazig Darnay són els convidats a la tertúlia titulada "Economia, paisatge i patrimoni: el paper de Vinseum" que ha organitzat la llibreria La Cultural i que tindrà lloc aquest dissabte, dia 4 de maig, a les 16.15 h de la tarda, a l'Agrícol (Passatge Alcover, 2) de Vilafranca del Penedès.
La reobertura de Vinseum ha suposat per a Vilafranca la posada en marxa d'un focus d'atracció de visitants interessats a conèixer la cultura del vi com a element patrimonial i, a la vegada, com a realitat productiva del territori de la DO Penedès. En aquesta tertúlia volem tractar sobre l'impacte econòmic de Vinseum per a Vilafranca i el Penedès i, a la vegada, com l'economia vitivinícola i el paisatge són dos actius patrimonials que cal gestionar acuradament.
La següent tertúlia del cicle tindrà lloc el dissabte 1 de juny amb el títol "El periodisme i la crisi/la crisi del periodisme" i tindrà com a convidats Josep Alsina (director de Ràdio Televisió Vilafranca), Ernest Gili (periodista digital), Eduard Pujol (director de RAC 1) i Ricard Rafecas (director d'El 3 de Vuit).

Cap comentari: