Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2015/11/16

PARLEM DE FALLA

Aquest dissabte a les 7 de la tarda tindrà lloc la segona sessió del cicle de música de l'Agrícol.
El dissabte, 21 de novembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc una nova sessió del cicle d'audicions comentades: «A l'Agrícol parlem de Música».
En aquesta ocasió serà Diego Alejandro Civilotti qui ens parlarà de «El Amor Brujo» de Manuel de Falla, una de les obres que interpretarà l'Orquestra de Cambra del Penedès, juntament amb la mezzosoprano Anna Alàs, el diumenge, dia 22 de novembre, a l'Auditori Municipal de Vilafranca.
Diego Civilotti és llicenciat en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i actualment és doctorand en Filosofia per la Universidad Autónoma de Madrid. És membre de la Sociedad Española de Estética y Teoría de las Artes, editor de Form, Revista d’humanitats, crític musical a Codalari, la revista de música clásica i col·laborador de Núvol, diari digital de cultura. Darrerament ha participat en diversos congressos de musicologia arreu de l’Estat i és contrabaixista de clàssica i jazz.
El Amor Brujo és una de les obres cabdals de la música del segle XX i l'obra més popular del seu compositor, Manuel de Falla.
Estrenada l'any 1915, està inspirada en el folklore andalús i té les arrels en la música gitana.  És una obra de referència per la seva conjunció del llenguatge popular i l’estil clàssic i compta amb una instrumentació molt original d’una riquesa tímbrica i sonoritat úniques.
L'assistència és gratuïta i en finalitzar la sessió s’oferirà una copa de cava a tots els assistents. Tots els assistents gaudiran de promocions de 2X1 per assistir al concert de l'endemà a l'Auditori Municipal.