Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2019/03/25

Vinyet Crivillés Saumell presenta Un tros de cel


L'acte inaugurarà la nova Sala Pompeu Fabra de l'Agrícol

La jove Vinyet Crivillés Saumell presentarà el llibre Un tros de cel, el proper divendres, 29 de març, a les 19h, a la Sala Pompeu Fabra del Centre Artístic Penedès L'Agrícol (Passatge Alcover, 2 de Vilafranca del Penedès). Acompanyaran a l'autora Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i
crítica literària, i alumnes de batxillerat de l'Escola Intermunicipal del Penedès. L'acte està organitzat per la Secció literària de l'Agrícol i inaugurarà les activitats del nou espai d'activitats de l'Agrícol, Sala Pompeu Fabra.

El llibre Un tros de cel és el viatge iniciàtic d'un adolescent rebel que necessita retrobar-se a sí mateix i saber què hi fa en aquest món, per això li cal sortir de la pressió familiar, d'un ambient que no suporta més, per saber que hi ha una altra persona dins seu que l'empeny amb força cap a la joventut i la maduresa. Però no només això, el llibre és un mar de sensibilitat i d'art al costat de la recerca de diferents ciutats que descobrirà en aquest periple. La facilitat de l'autora per moure's en el camp de la música i de la literatura universal, donen una mirada àmplia a la novel·la, que més que una autora jove ens fa pensar en una dona del Renaixement, com Christine de Pizan, o Isabel de Villena, que des de molt aviat van trobar en l'art de l'escriptura una manera de fer arribar la sensibilitat al món.

L'autora d'Un tros de cel,  Vinyet Crivillés Saumell, té dinou anys i viu a Subirats. Actualment cursa el primer any d'Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. A més a més de la seva afició per escriure relats, ha cursat també dotze anys de llenguatge musical i cant, cosa que la va portar a aprendre a tocar el violoncel i també l'ukelele de forma autodidacta.