Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2023/11/08

Fer una Banda Sonora

Aquest dissabte, 4 de novembre, el cicle "A l’Agrícol parlem de música" està dedicat al procés de composició de bandes sonores de pel·lícules a càrrec de Rafel Jaume Venys.

La xerrada tindrà lloc a les 7 de la tarda i està vinculada al concert que es farà el 5 de novembre a l’Auditori M. Rosa Juncosa. Una proposta musical de la nova formació "Penedès Film Orchestra" que interpretarà un repertori tribut del cinema.

Rafel Jaume Venys  va néixer a Palma el 1998. Emprenedor, pianista i compositor, explicarà com és el procés de creació d’una banda sonora. Estudiant d’enginyeria amb passió per la música i la filosofia, li agrada explorar i aprendre com funciona el món i la tecnologia tot establint relacions amb l’impacte que tindrà en el futur.

La "Penedès Film Orchestra" és una formació musical i audiovisual de nova creació que té la voluntat d’oferir un repertori relacionat amb les bandes sonores originals de tots els temps que combina amb la projecció d’escenes de pel·lícules.

L’orquestra està capitanejada pel músic penedesenc Pere Gual, que n’és el director i arranjador, i compta amb la col·laboració de l'actriu Laura Aubert.

És un espectacle coproduït i organitzat pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i Vinseum (amb la col·laboració del Cineclub Vilafranca) i inclòs en la programació del  MOST Festival Internacional de Cinema del Vi que enguany se celebrarà del 2 al 12 de novembre del 2023.

Us hi esperem