Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2013/03/04

DEBAT SOBRE L'ART CONTEMPORANI

La Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol ha organitzat un debat sobre art contemporani, amb la participació de Fèlix Plantalech, pintor, Albert Abella, arquitecte i director de l’Escola d’Art Arsenal, Anna Mongay, il·lustradora, i Manel Güell, autor del llibre “El arte y la belleza”. L’acte es durà a terme el proper divendres dia 22 de març, a les vuit del vespre, al centre L’Agrícol de Vilafranca.
Els participants dialogaran sobre l’art contemporani, a partir dels temes que es plantegen al llibre “El arte y la belleza”. El debat se centrarà en preguntes claus que, des de les avantguardes de principis del segle XX, omplen el discurs sobre l’art.
El arte y la belleza. Para entender el arte a través del diálogo filosófico” (Octaedro, 2013) és obra de Manel Güell, escriptor i formador, amb il.lustracions d’Anna Mongay. La llibreria La Cultural posarà a la venda exemplars d’aquest nou llibre del formador i coach vilafranquí.
Manel Güell és escriptor, formador i consultor. Ha publicat una vintena de llibres, especialment sobre la filosofia, intel.ligència emocional, asertivitat, creativitat, lideratge. És autor de programes formatius de psicología, filosofia i ètica per a l’educació secundària. L’Agrícol, també va acollir la presentació del llibre “No tinc temps per pensar (ni gairebé per llegir)” (Octaedro, 2012), escrit conjuntament amb el professor i filòsof Josep Muñoz.
Anna Mongay és il.lustradora. Ha publicat el seu treball en materials educatius de primària i secundària i ha il.lustrat nombrosos contes. A l’any passat, va publicat el seu treball al llibre “Nos divertimos con la ciencia” (Combel, 2012).