Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2013/03/06

Nova sessió del cicle de tertúlies de La Cultural


El teatre amateur a Vilafranca centrarà

la tertúlia de La Cultural d'aquest dissabte

 

Intervindran les actrius Clara Cols i Maria Rodríguez i

el director de teatre Valeri Laguna

 

 

La realitat del teatre amateur a Vilafranca del Penedès centrarà la tertúlia organitzada per la llibreria La Cultural que tindrà lloc aquest dissabte, a un quart de cinc de la tarda, a l'Agrícol (Passatge Alcover, 2). Intervindran com a convidats les actrius i professores de teatre, Clara Cols i Maria Rodríguez, i el director de teatre, Valeri Laguna.

Amb el CAEP III com a referent, el teatre amateur vilafranquí ha estat una pedrera d'actors, directors i autors teatrals, alguns dels quals han convertit la interpretació en la seva professió. D'altra banda, en un temps marcat per l'impacte de la crisi, les retallades i el fort increment de l'IVA, la tertúlia també plantejarà quina és la situació del teatre professional a Catalunya. Què fan les companyies de teatre per trampejar aquesta situació.

La d'aquest dissabte serà la segona sessió del Cicle de tertúlies i trobades amb creadors organitzada per la llibreria La Cultural i l'Agrícol. La propera activitat del cicle és prevista per al dia 6 d'abril i tractarà sobre el desmantellament de les caixes d'estalvis.