Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2013/03/26

Una nova proposta de la Secció literària de l'Agrícol: Exposició “Sexe Mòbil Singular, SMS , il·lustrat” i recital poètic musical “Si goso...”

Exposició "Sexe Mòbil Singular, SMS , il·lustrat" i recital poètic musical "Si goso..."

Marta Pérez i Sierra, Joan Opi i Maria Rodríguez Sandía, acompanyats del Cor de Noies de la Vall del Tenes, dirigit per Xavier Nogué, presentaran les il·lustracions del llibre "Sexe Móvil Singular, SMS", de Marta Pérez, així com el seu últim llibre "Si goso dir-li un mot d'amant". L'acte es farà el proper  12 d'abril, a les 20h, al Centre Artístic Penedès L'Agrícol, de Vilafranca del Penedès, organitzat per la Secció Literària.

Trenta-dos artistas il·lustren els poemes del llibre "Sexe Mòbil Singular, SMS, Ed. Viena, poemes eròtics escrits en mòbil (160 caràcters) per enviar per mòbil. El conjunt de l'obra és d'un total de 55 peces treballades amb diferents tècniques i impreses en paper fotogràfic sobre cartró ploma o sobre fusta. La intenció d'aquesta exposició és la d'arribar a tothom, fer assequible l'art.

Marta Pérez i Sierra, Barcelona 1957. Ha estudiat magisteri i filologia catalana. Coautora de llibres de text i guies didàctiques de llengua i literatura d'E.P. Ha treballat en la docència. Autora de "Sexe Mòbil Singular, SMS", 50 poemes per enviar per mòbil. Ed. Viena;  del llibre de relats "I demà, l'atzar", Ed. Setzevents; del poemari guanyador del premi Jordi Pàmias 2010, "Dones d'heura", Ed. Pagès; del poemari, "boCins", Ed. Bubok. I aquest any ha publicat el poemari finalista del premi Jordi Pàmias 2009 "Si goso dir-li un mot d'amant", en format paper amb l'editorial Cims i en format ebook amb l'editorial iBusgrup.

Per més informació: www.martaperezsierra.com


25 de març de 2013

--

Centre Artístic del Penedès L'Agrícol
L'Agrícol LiterariPtge. Alcover, 2
08720 Vilafranca del Penedès
http://lagricolliterari.blogspot.com/
lagricol.literari@agricol.cat