Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2013/12/10

Dionís Lluch i Pons presenta la seva obra poètica “Bàlsam per un dia incert” a l’Agrícol

La secció literària de l'Agrícol presenta el llibre "Bàlsam per un dia incert", la primera obra poètica de Dionís Lluch i Pons, a càrrec del filòsof Pere Queraltó. L'acte es farà el proper divendres dia 13 de desembre, a  les 20h, a l'Agrícol (passatge Alcover, 2 de Vilafranca).
La presentació comptarà amb la projecció d'un audiovisual produït a partir dels poemes de l'autor. L'autor de l'audiovisual és Pere Cantons. Completarà l'acte un recital de poemes a càrrec dels rapsodes Angel Bover, Toñi Fraidias, Amal Benhattal, Daniel Canales, Patrícia Santos i Clara Martinez i els músics Hervé Ramirez i Pepa Moreno. 
Dionís Lluch i Pons és de Sant Pere de Riudebitlles, diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona, empleat de banca i professor de cicles formatius. Admirador i gran entusiasta de Miquel Martí Pol ( el poeta del poble) . Forma part dels amics del poeta, molt vinculat a la família, se sent un deixeble convençut i l'anomena en la seva obra sovint "mestre".
El llibre presenta un recull de poemes des del 1976 fins a l'actualitat. El recull és un poemari molt viscut, ple d'elements de la seva quotidianitat: el poble, la família, els amics...juntament amb els grans valors que mouen els sentiments humans: l'amor, el dol, l'estimació filial, l'amistat... tot junt forma un seguit de versos que aporten serenor, placidesa, curació a l'ànima humana. No en va el títol del llibre "Bàlsam per un dia incert"  ens convida a llegir la seva poesia com un consol per aquest dies difícils que a tots ens arriben, però no hi vulgueu veure tristesa, tot al contrari, el llibre és un cant a la vida, a la intimitat, al plaer de la solitud i també de la companyia, a descobrir la pròpia ànima a partir dels seus mots.