Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2024/03/12

Doble presentació literària de Miquel Florido a l’Agrícol “Et faré ballar la ment i dansar l’ànima” i “MUSA: Anatomia d’un enamorament”


El Centre Artístic Penedès L’Agrícol, de Vilafranca del Penedès, acollirà la presentació dels llibres Et faré ballar la ment i dansar l’ànima i  MUSA: Anatomia d’un enamorament, editats per Crisol Edicions, el primer en format paper i digital i el segon exclusivament en format digital. L’acte es farà el proper dimecres 13 de març, a les 19h, a la Sala Sara Kirchner de L’Agrícol (Pge. Alcover, 2 de Vilafranca) i anirà a càrrec de Jaume Marfany, president de la CAL, i de Miquel Florido, autor dels dos llibres. L’acte compta amb la col·laboració de la Secció literària de L’Agrícol.

Et faré ballar la ment i dansar l’ànima, és la fusió predestinada dels llibres Et faré ballar la ment (2017) i Et faré dansar l’ànima (2019), ara en un sol volum integral, amb una revisió completa, noves il·lustracions i contingut addicional.

SINOPSI: Les emocions i la racionalitat es fusionen en un conglomerat de relats i reflexions per a adults que no deixen indiferent. Les històries són vives, imagina’t viatjar a través d’un mar glaçat, sobrevolar els llums de neó d’una ciutat del futur, mantenir telepatia i no poder guardar secrets, retrobar un amor del passat o crear un invent que pot canviar la humanitat.

CONTINGUT: Es tracta d’un complet recull de relats i reflexions per a adults, que combina escrits de caràcter sentimental i racional.  A Et faré ballar la ment i dansar l’ànima hi ha reflexions quotidianes, algunes de profundes d’altres més terrenals, relats de ciència-ficció, fantasia, eròtics, comèdia, drama, terror, romanç… I alguns d’ells amb gèneres subvertits i girs sorprenents.

Ja es pot trobar a les llibreries en paper per 20€ i en digital a través d’Amazon per 4.90€.

MUSA: Anatomia d’un enamorament és un relat fresc, àgil i bell, romàntic, que a vegades pren i retorça el concepte del mateix amor. Despulla l’ego d’un escriptor que esbrina com gestionar l’enamorament que sent per una noia que li actua de disparador d’inspiració. La seva MUSA és real, li fa cas? O l’ha generat i tergiversat a base de ficcionar-la per a seguir escrivint i que el llegeixin? Un relat morbós que podria acabar amb el seu cor i amb la seva carrera, quan decideix publicar-lo a la xarxa i arriscar-se a que ella s’espanti i se n’aparti per sempre.

Exclusivament en digital a través d’Amazon i a preu simbòlic de 3€.

Miquel Florido, de Sant Quintí de Mediona, resident de fa més d’una dècada a Vilafranca, és un escriptor prolífic en diversos formats, contes, narrativa breu i novel·la. Destaquem Et faré ballar la ment (2017) i Et faré dansar l’ànima (2019) són dos llibres de relats i reflexions. Et recordaré(2020), novel·la, ciència-ficció i misteri. Ha publicat dos contes infantils: Riu, el cranc de riu (2022) i L’esperit del bosc (2023). Et faré ballar la ment i dansar l’ànima (2024) i MUSA: Anatomia d’un enamorament (2024) són les seves darreres publicacions. La seva obra ha estat reconeguda i guardonada en concursos i certàmens literaris. Forma part de la secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol, de Vilafranca, i del grup d’escriptors penedesencs Mir Geribert.

Miquel Florido és una persona inquieta, promotora d’activitats culturals, que va crear el segell editorial Crisol Edicions a l’any 2023, que actualment ja ha publicat quatre productes literaris entre reculls de relats, contes i teatre, en format paper i digital.